Tilbehør til din iPhone 14

Det er mye utstyr man trenger for å gjøre løpeturen komfortabel. Men det som ikke like ofte tenkes på er mobiltilbehør, som kan øke komforten betraktelig og beskytte din mobiltelefon når du er ute på tur!

Beskyttelse først

Skjermbeskyttelse er essensielt når man er ute på løpetur. Det beste er herdet glass, som beskytter skjermen mot riper, støt og smuss idet du er i bevegelse og iPhonen kan falle i bakken. Et vanntett deksel være et nyttig tilbehør dersom du ofte befinner deg i nærheten av vann.

Mobilbeholder til løpeturen

Rumpetaske til mobiltelefonen være greit å ha dersom du er ute på løpetur. Eventuelt kan et treningsarmbånd være et godt hjelpemiddel for den som synes det er mer behagelig å ha telefonen på armen. Disse gjør det mulig å bruke telefonen mens den er i etuiet. 

Musikk på farta

Er du av typen som liker å høre på musikk på løpeturen er trådløse øretelefoner det beste valget. Da er det lurt å velge noen som sitter godt i ørene og som lett kan kontrolleres når du er i farta. Leser du kundeomtaler av øretelefoner finner du oftest den ærlige meningen om produktet.