Få hjelp med problemer i kroppen – book en naprapat

Har du stive muskler eller vonde ledd? Kjenner du et ubehag i kroppen, som du har gått å brygget på lenge nå? Da er det lurt å oppsøke en naprapat, for å få bukt med problemene. Dette kan være alt fra kroniske ryggsmerter, golfalbue, idrettsskader, kneskader og muskelstrekk, muskelspenninger, akillesproblemer og leddbåndskader, hodepine og svimmelhet, og nakke- og skuldersmerter.

Naprapatene

Naprapatlandslaget har mange års erfaring innenfor kropp og helse. Dette gjør at de har opparbeidet erfaringer om menneskekroppen, og har sett de aller fleste skader og ubehag som oppstår. De har gode kunnskaper om hvordan man løser slike problemer. Det er lurt å være føre var når det kommer til leddplager, så nøl ikke med å kontakte en naprapat.

Hva er en naprapat?

En naprapat gir en manuell behandling. Man prøver først og fremst å finne ut av hva som forårsaket smertene, for så å finne den beste behandlingen. Dette gjøres på forskjellige måter. Noen ganger benytter de massasje, tøying, triggerpunktbehandling og manipulasjon muskelgruppene. Naprapatene legger stor vekt på å analysere og forebygge underliggende årsaker til smertene som har oppstått. Målet med behandling er å gjenskape normal funksjon i muskel- og skjelettsystemet.