Når kiloene forsvinner fra feil sted

Trening og et godt kosthold er noe alle bør unne seg. Det er viktig å passe godt på kroppen sin, og en gunstig effekt av å spise godt og trene riktig er at noen uønskede kilo også kan bli borte. Men det er ikke all vektnedgang som er like ønsket. For når kiloene forsvinner, forsvinner de ikke bare fra magen og lårene, de forsvinner også fra brystene og rumpa.

Når kroppen endrer seg

Går du ned i vekt vil brystene dine også bli mindre, det er ikke til å unngå. I tillegg vil noen kunne oppleve at brystene blir slappe og at det blir mye ekstra hud. Dette er et problem som vanskelig lar seg løse på noen annen måte enn ved en brystforstørring eller rekonstruksjon. Det er nemlig vanskelig å trene seg til større bryster, spesielt for kvinner. Brystmuskelen er dekket av så mye fettvev at trening vil ha liten effekt på brystets størrelse.

De uheldige bivirkningene av vektnedgang

Det er liten tvil om at en sunn kropp er bra. Trening og god kost gjør at du øker sjansen for å leve lengre og holde deg friskere. De fleste som legger om livsstilen sin vil oppleve å få mer energi, sove bedre, få økt selvtillit og bedre psykisk helse. Noen vil også oppleve en vektreduksjon. Går man ned i vekt, vil man naturlig nok oppleve å få en del ekstra hud. Huden har en viss evne til å trekke seg sammen, men går du mye ned i vekt vil nok huden aldri bli like stram som den var før vektnedgangen. Kremer hjelper litt, men den eneste behandlingen som virker på overflødig hud er operasjon.Hvis du først har besluttet deg for operasjon, er det viktig at du velger en plastisk kirurg med erfaring og kunnskap.