Fiks beina før konkurransen

Mange av oss liker å delta i konkurranser der løping er på agendaen. Noen er mer profesjonelle enn andre, men målet er det samme: å konkurrere og bli en bedre versjon av seg selv. Enkelte ganger vil man måtte ha behov for å fikset beina før en konkurranse. Det kan være slitasje, skader som har oppstått eller at du kjenner på overbelastning. Bedrifter som Klinikk for Alle kan hjelpe deg med dette.

Restitusjon før du konkurrerer

Uansett hvor mye og hva du har trent rett før en konkurranse, bør du også legge inn tid for nedtrapping. Dette er viktig for å bygge overskudd slik at du kan yte maksimalt i løpet du skal delta i. Det er fint å hvile rett før en konkurranse, men hviler du for mye kan beina faktisk sovne. Det vil si at du føler deg uopplagt og tung i kroppen når du skal konkurrere. Finn en riktig balansegang mellom hvile og trening rett før en konkurranse.

Unngå dette

Er det en ting du vil unngå å få like før en konkurranse så er det beinhinnebetennelse. Dette er en tilstand mange løpere sliter med. En god undersøkelse må til for å finne årsaken til dette.